Välkomna till Team Rasmus & Amanda!

Rasmus är ett danskt halvblod, - 1997
Han är för tillfället utbildad i LB dressyr & 110 hoppning.
jag har sedan den 31/1 -2011 tagit över Rasmus på foder (för eventuellt senare köp) från Stiernhööksgymnasiet i Rättvik, där jag även går andraåret på hästhållningslinjen

Mina mål med Rasmus under 2011 är att starta och bli placerad i 1 m, samt starta i 110.
Tänkte även starta en dressyr, men då mitt intresse ligger på hoppningen blir det endast LB i år, och målet där är att bli godkänd.
Sen kanske träningen går bättre än vad mina mål är och då får vi se vad som händer, men jag vill i alla fall att jag och Rasmus ska vara bombsäkra tillsammans och känna 110 % tillit till varandra innan vi går upp i högre klasser.

Vi är även ett ekipage av 24 som är med i Team Hästliv, ett satsande team för både dressyr- & hoppryttare som kommer att träna & tävla tillsammans, det är en helg i månaden då vi har träningar samt en trevlig middag där vi diskuterar och lär känna varandra. Vi har varit på en träning som var i januari, och nästa träning är den 19-20 februari.

I år kommer jag och Rasmus tävla för Rättviks RK där vi även tränar för Annica Bood och står uppstallade.

På denna blogg kommer jag att lägga upp videor & bilder från träningar och tävlingar, och ni som känner mig avikner.blogg.se vet att jag är en djup människa så jag kommer även att skriva lite fina saken om min kära prins där jag berättar hur mycket jag uppskattar och tycker om honom, för han är ju ändå min bästa vän.

Är det något ni undrar över så tveka inte att kommentera eller skicka ett mejl till [email protected].
jag uppskattar verkligen kommentarer, kritiska som positiva ! Så gärna en kommentar för mycket än en kommentar för lite!

Vill ni att jag ska skriva om något så låt mig gärna veta det så kan vi säkert göra något åt det ! :)

Välkomna hit mina vänner, hoppas ni kommer att njuta av att vara med om våra mot & medgångar!

 





RSS 2.0